Om oss

Design For Room är en butik utanför Skänninge och en e-handelsbutik med fokus på vardagslyx med hög kvalité som drivs av Therese Seidegren och Evelina Hall.

Vi är två härliga prickar som älskar det vi gör och hoppas att du som kund känner dig nöjd med oss och att du alltid ska känna dig trygg.

Design For Room är en inredningsbutik som förutom inredning säljer air plants/luftburna växter och egentillverkade skifferbrickor.  Förutom fokus på att höja vardagen med våra produkter satsar vi på enkelhet och hållbarhet. Vår ambition är att du ska inspireras och på ett enkelt sätt lägga till några detaljer och lyfta rummet en dimension genom att inreda på ett sätt som passar dig.

Välkommen att besöka vår fysiska butik som är belägen strax utanför Skänninge, hit är du alltid välkommen både att handla men även hämta din online order om du så önskar. Passar inte våra öppettider kan du även besöka oss efter överenskommelse. Kontakta oss på info@designforroom.se så bestämmer vi en dag och tid som passar dig.

Välkommen att handla hos oss oavsett om du önskar handla till dig själv, gåvor och presenter eller till företag. Letar du efter företagsgåvor hör av dig till info@designforroom.se så ska vi se till att få fram något riktigt bra.

 

Varmt välkommen till oss!


Therese Seidegren

therese@designforroom.se

Evelina Hall

evelina@designforroom.seFöretagsinformation

ET Design For Room

Ullevi Källgård 2

596 93 Skänninge

Orgnr: 870729-1947

Momsnr: SE870729194701

info@designforroom.se